EyeDrive - nova dimenzija vida

EyeDrive - nova dimenzija vida

Autor: Livision optika − Objavljeno 21.11.2016.

Spušta se noć. Naočale ostaju.

EyeDrive je nova tehnologija u izradi naočalnih leća.

EyeDrive tehnologija s Refelct Control tehnologijom je inovacija usporediva s razvojem električnih automobila u automobilskoj industriji. Ovaj novi segment posebno je dizajniran kako bi pružio svjež i jasan vid danju i noću - idealno rješenje za vozače automobila.Kada naočalne leće s antirefleksnim slojem dosegnu svoje granice, EyeDrive je tu da pokaže svojstvo oštrine vida, posebno noću.
EyeDrive je inovacija za dan i noć. EyeDrive smanjuje bliještanje te pruža široko vidno polje u svim zonama - tijekom dana i noći.
EyeDrive je idealna leća za osobe koje puno vremena provode na cesti: kao savršen drugi par naočala za vožnju ili kao prvi par za cjelodnevnu uporabu, pogotovo za nove nosioce.KONTROLA REFLEKSIJE -nova prekretnica u tehnologijji naočalnih leća

Reflect Control je nova tehnologija koja se nalazi u pozadini EyeDrive leća. Predstavlja jedinstvenu kombinaciju  dorade na leći i dizajna leće.
Kompenzira iritaciju oka nastalu uslijed iznendadne količine svjetla koja dopire do oka te  poboljšava kontrast. Noćna  refleksija na EyeDrive lećama je 9o% efikasnija u usporedbi s organskim lećama bez AR sloja i 57% manja od leće s kompletnom zaštitom trenutno dostupnom na tržištu.
Danju EyeDrive leće funkcioniraju kao naočalne leće s kompletnom zaštitom, dok su tijekom noći njihove karakteristike dvostruko bolje. Nova tehnologija izvedbe osigurava vozačima dobru kvalitetu vida u svim zonama gledanja - čak i  u složenim situacijama za vrijeme noćne vožnje ili parkiranja.

EyeDrive naočalne leće dolaze u širokom rasponu proizvodnje što se tiče dorada i dizajna:

EyeDrive naočalne leće mogu biti fotoosjetljive te su tada dorađene Transitions XTRActive tehnologijom koja omogučava do 50% zatamanjenja čak i iza vjetrobranskih stakala. Transitions XTRActive tehnologija savršeno se prilagođava svjetlosnim uvjetima te osigurava tamnjenje leća i iza vjetrobranskog stakla. Aktivacija leća osigurava idealan vid na jakom sunčevom svjetlu kao i slabim svjetlosnim uvjetima, kao što su tuneli i šumoviti predjeli. 
Zbog toga, Transitions XTRActive leće oslobađaju  nosioca od nepraktičnog mijenjanja naočala iza vjetrobranskog stakla, dopuštajući vozaču  da se u potpunosti koncentrira na cestu.Transitions XTRActive su također savršeno prilagođene za noćnu vožnju. Kombinacijom optimalne zaštite od  bliještanja noći u kvalitetne zaštite od sunca danju, predstavljaju idealne leće za sve osobne koje puno vremena provode u automobilu.

EyDrive naočalne leće ovisno dizajnu leće mogu biti jednojakosne i progresivne. Jednojakosna varijanta dolazi u dvije izvedbe EyeDrive i EyeDrive PRO.
Portfolijo progresivne varijante sadrži EyeDrive PAL, EyeDrive PAL PRO i EyeDrive PAL PRO 4U.


Povezani sadržaj