NOVO - VonBogen dioptrijski okviri

NOVO - VonBogen dioptrijski okviri

Autor: Livision optika − Objavljeno 06.10.2016.

Njemačka kvaliteta i moderan dizajn u jednom! VonBogen dioptrijski okviri već su oduševili ostatak Europe, a sad su dostupni i kod nas!

Jesen je pred vratima! Prekrasne šarene boje obasjat će našu svakodnevicu. Uživajte u danima koji slijede, a za potpuni doživljaj posjetite Livision optike jer vas tamo očekuje novi brend diotprijskih okvira kojeg potpisuje VonBogen! 
VonBogen je njemačka tvrtka koja se bavi proizvodnjom kvalitetnih dioptrijskih okvira, a naglasak stavljaju na izdržljivost, kompatibilnost okvira za veće dioptrije i na dizajn većih modela. Uz to svojim dizajnima i kombinacijama boja iskaču iz mase i čine ih zaista posebnim okvirima.
Naočale su različitih  i neobičnih  geometrijskih formi, raznih šarenih boja koje se savršeno slažu uz jesenske kontraste.

VonBogen naočale za sada možete pronaći u Livision optikama, a uskoro i u drugim optikama u cijeloj Hrvatskoj .

Odaberite svoj model VonBogena i osvježite jesenske ulice  moćnim, futurističkim i nadahnjujućim pogledom kroz neodoljive naočale koje ostavljaju bez daha.
U galeriji pogledajte dio kolekcije, a uskoro ćemo Vam i predstaviti svaku kolekciju zasebno - VonBogen, VonBogen XP, VonBogen Nano i VonBogen CrashTest.

 

Povezani sadržaj