Otkrij novu kolekciju vonBogen naočala - šareno, otkačeno i nikako dosadno!

Otkrij novu kolekciju vonBogen naočala - šareno, otkačeno i nikako dosadno!

Objavljeno 07.02.2024.

Dobrodošli u vonBogen - gdje se izbor susreće s preciznošću i trajnošću. Tvoje naočale, tvoj izraz, naša strast!

Uroni u svijet gdje tvoje naočale ne samo da ističu tvoje oči, već i osvjetljavaju srce!

U novoj kolekciji umjetnost i dizajn se spajaju u jedinstvene acetatne okvire. U središtu su snažne, žive boje i ekspresivni oblici. Sa ljubavlju prema detaljima, ove su naočale izrađene uz poštivanje visokih standarda kvalitete. Vjerujemo da prava ljepota leži u jedinstvenosti, i upravo to se odražava u novoj kolekciji vonBogen

U dizajnu ovih okvira krije se snaga s kojom možeš samouvjereno manifestirati svoju osobnost i jedinstvenost. Razbijanje pravila i ples života, to je priča kolekcije vonBogen. Zajedno ponovno definiramo granice izražavanja. 
Ženska i muška kolekcija odražava suštinu onoga što čini Bogen: stil, kvalitetu, jedinstvenost i onaj poseban dodatak koji čini razliku. Bez obzira na sofisticirane oblike, hrabre kombinacije boja ili inovativne dizajne, ova kolekcija je odraz naše raznolikosti u svojem najčišćem obliku. 

Priča iza vonBogen-ove kolekcije je jednako raznolika kao i naše ponude - i to bez kompromisa. Bez obzira jesu li sportsko-elegantne ili avangardne, za male ili velike glave, šarene ili suzdržane - kod nas nećeš pronaći samo naočale, već savršene naočale za tebe. Svaki okvir rezultat je preciznog zanatskog rada i inovativnih tehnologija. 
To znači ne samo savršeno pristajanje, već i najvišu trajnost.

 Prava ljepota leži u njezinoj jedinstvenosti. I upravo naglašavanje te divne jedinstvenosti je cilj dizajna ove kolekcije naočala. Bez obzira jesu li klasične, elegantne, usmjerene prema trendovima ili avangardne, svake se naočale oblikuju s najvećom pažnjom kako bi istaknule tvoju individualnost na stiliziran način. 

Uroni u svijet ove kolekcije puna karaktera i svojim naočalama ostavi svijet zapanjenim!
Dio kolekcije prolistaj u galeriji slika, a za potpuni vonBogen doživljaj posjeti naše optike!


Livision optika 
12 godina s Vama! 


Povezani sadržaj