opti 2017

opti 2017

Autor: Livision optika − Objavljeno 30.01.2017.

Posjetili smo sajam OPTI2017 u Munchenu

Posjetili smo prvi sajam optike ove godine - Međunarodni sajam optike i dizajna OPTI Munchen 2017.
Sajam opti traje nekoliko dana i iako je manji od gigantičnih sajmova u Milanu i Parizu, koji se održavaju kasnije u godini, opti se razlikuje i  odskače zbog svoje dobre organizacije,dobre infrastrukture i izvrsne uslužnosti.
opti sajam proizvođači koriste kako bi postojećim i budućim klijentima predstavili svoje novitete i planove za budućnost. Na opti sajmu posjetelji su u mogućnosti vidjeti i doživjeti najsuvremenije proizvode, strojeve i gadgete iz područja optike, oftalmologije, optometrije, kontaktologije i ostalih srodnih znanosti. Isto tako dizajneri predstavljaju svoje nove kreacije, kolekcije i najavljuju trendove za dioptrijske okvire i sunčane naočale.


Na opti sajmu smo imali priliku isprobati najnovijii uređaj vezan uz prezentaciju naočalnih leća - VR naočale. Ponosni smo što taj uređaj, Essilor NAUTILUS, i Vi već nekoliko tjedana možete koristiti u našoj optici. Osim toga informirali smo se o nadolazećim novostima vezanim uz uređaje za ugradnju i brušenje naočalnih leća i novostima veznim uz najpopularniju vrstu naočalnih leća - progresivne naočalne leće.


 
Od noviteta u kontaktnim lećama svakako bismo izdvojili Alcon Air Optix Hydraglyde, kontaktne leće koje su već dostupne kod nas, i CooperVision Biofinity Energys o kojima možete pročitati više ovdjeOno što posjetitelje najviše intrigira na opti sajmu su naravno novi dizajni i modeli dioptrijskih okvira i sunčanih naočala.
Izlagača je toliko mnogo da ih je teško sve posjetiti u tri dana, koliko opti i traje.
Novi trendovi su postavljeni! Oni su: šarenookrugli oblici, drvo, minimalistički metal i zrcalne leće i okviri!
Osim trendova, ove godine će se nositi i avangardni okviri od kartona i individualni okviri koji se rade prema mjerama nosioca.
Dva top brenda koji su žarili na opti sajmu već imamo u optit - šareni vonBogen i avangardni KALEOS, a svakakao ćemo  Vas ove godine iznenaditi nekim novim trendom viđenom na opti sajmu tako da budite u pripravnosti!!

U galeriji i videu pogledajte dojmove s opti 2017 :)

&feature=youtu.be Povezani sadržaj