Izaberi svoju akciju!

Izaberi svoju akciju!

Autor: Livision optika − Objavljeno 02.03.2021.

Ožujak i travanj potpuno smo prilagodili Vama! Izaberi svoju akciju za dioptrijske naočale, progresivne naočale, uredske naočale, kontaktne leće u Livision aplikaciji


Imate li problema s čitanjem sitnih slova? Ruke su vam postale "prekratke" kada trebate raditi nešto što zahtjeva vid na blizinu?
Riječ je o prezbiopiji, prirodnom procesu starenja oka koje se događa gotovo svima oko 45. godine života. Oko gubi na fleksibilnosti zbog čega teže fokusira objekte.  Tijekom vremena očna leća gubi elastičnost tj. sposobnost da fokusira predmete.

Ovaj fenomen može se usporediti sa auto-fokusom objektiva kamere koja ne fokusira sliku na ispravan način. Ne korigiranje ovog stanja ne usporava pojavu prezbiopije, ali dovodi do naprezanja i umora oka. Zbog toga je bolje korigirati prezbiopiju čim se uoče prvi znakovi i olakšati svakodnevno obavljanje aktivnosti.
Progresivne leće su optimalno rješenje za problem s prezbiopijom. Varilux leće dizajnirane su kako bi vratile jasan i točan vid na svim udaljenostima, bez stalnog mijenjanja naočala. Gornji dio leće služi za gledanje na daljinu, centralni dio služi za vid na srednjoj udaljenosti i donji dio za vid na blizu.

Tijekom ožujka i travnja imamo idealne akcije za sve postojeće, ali i buduće prezbijope! 

Skini Livision aplikaciju i izaberi svoju akciju za progresivne naočalne leće:S prezbiopijom dolazi i problem rada za računalom.
Pri kupnji naočala za blizinu, odnosno čitanje većina ljudi se odlučuje za jednojakosne leće. One su u praksi idealne za čitanje i gledanje predmeta do 50 cm, ali da bi vidjeli preko te udaljenosti prisiljeni smo naočale spustiti na vrh nosa ili ih skinuti. Zbog toga su InterView leće idealan izbor jer nam pružaju oštar i prostran vid na blizinu i pružaju nam oštar i prostran vid na srednjoj udaljenosti do 2 m.
Kako bismo Vam olakšali radni dan preporučamo Vam Essilor InterView naočalne leće. Tijekom ožujka i travnja možete iskoristiti promociju kompletnih  InterView naočala (okvir + naočalne leće) već od 1350,00 kn! Više o akciji i InterView naočalnim lećama možete saznati u našim poslovnicama, a kupon za popust skini u aplikaciji.U naše poslovnice upravo su stigle nove kolekcije top brendova POLICE, FURLA i CAROLINA HERRERA

POLICE
Talijanski neovisni brand ikonskog i beskompromisnog stila. Od ranih 80-tih Police je sinonim slobode i urbanog duha, suvremenog dizajna s autentičnom osobnošću.
Brend je namijenjen prvenstveno muškarcima, ali i ženama u dobi od 25 do 40 godina koji se žele istaknuti na jedinstven način.  1590,00 sada 1150,00 kn

FURLA
Kvaliteta, kreativnost, veseli duh i suvremenost su epiteti koji najbolje interpretiraju brend Furla. Kolekcija je posvećena COSMOPOLITAN i URBAN CHIC ženi. 1640,00 kn sada 1190,00 kn

CAROLINA HERRERA 
CH Carolina Herrera je lifestyle kolekcija globalne modne kuće Carolina Herrera.
Apelira na široku ciljanu skupinu kroz sofisticiran i nenametljiv stil svojstven potpisu brenda. CH Carolina Herrera unosi ležernu eleganciju u svakodnevni život, nudeći široku paletu "ready to wear" modnih dodataka, parfema i posebnih artikala za žene, muškarce i djecu. Od 2011. godine CH Carolina Herrera obogaćena je i linijom naočala, kreiranim u pravom duhu brenda. 1640,00 kn  sada 1190,00 kn

U aplikaciji preuzmite kupone s popustim za ove top brendove za ožujak i travanj!Nikada, ali baš nikada, ne zaboravljamo i naše korisnike kontaktnih leća! 
Iskoristite popuste na kontaktne leće, otopine i kapi.
Više saznajte u našoj u našoj aplikaciji! 

Sve akcije za ožujak i travanj nalaze se na kuponima u našoj aplikaciji. Skinite aplikaciju, registrirajte se i uživajte u svijetu odličnog vida! 
Aplikaciju možete skinuti za Android ili iOS.

Prije kupovine naočala ili kontaktnih leća preporučamo Vam i našu besplatnu provjeru dioptrije i poduku za kontaktne leće, a svoj termin možete rezervirati ovdje.


Povezani sadržaj